Petit

Discografia

portadaLlenyaPrima420x420

Llenya Prima

CD (2013) Phonos.

Jo volia, Crònica, El senyor dels Holocausts, Fals profeta, Els Altres, L’evidència, Demà tornem, Transmediterrània, De mica en mica, Que vingui amb mans, Sere mar, Happy endings, Ocea, Nit mallorquina i Jo no Camino.

Joan Castells, veu i guitarres. Toni Sánchez, piano i rhodes. Juanjo Tur, baix, acordió i percusions. Toni Beltran, bateria.
Guitarra elèctrica a ‘Fals profeta’, ‘Els Altres’, ‘Happy endings’ i ‘Oceà’, Rik van den Bosch; a ‘De mica en mica’, Juanjo Tur.
Segones veus i slide guitar a ‘Jo no camino’, Rik van den Bosch. Piano a 4 mans a ‘Sere mar’: Juanjo Tur i Toni Sánchez.
Mandolina a ‘Fals profeta’, Bartomeu Payeras.
Enregistrat a Phonos (Manacor) per Juanjo Tur i a Teulaflor (Caimari) per Joan Castells. Mesclat i produït per Juanjo Tur i Joan Castells. Masteritzat per Juanjo Tur.
Cris Romagosa és l’autora de les fotografies. www.grafitogris.com
Suport emocional: Mariscal de camp Miquel Massutí.

portada_definitiva_circles

Cicles.

CD (2013) Autoeditat.

Chinese ink and bamboo sticks, Blackbird Daisy, Cançó de bressol, Velvet, Postcard from the west, Jo soc el cosmos,Oblidar-me de tu, Seda Índia, Bang bang (he shot me down), Just enough, Faster, Seeds.

Aquesta és una recopilació de cançons de petit i alguna més, versions i adaptacions. ‘Postcard from the West’ es basa en un poema de Maria Cabrera. La màgia de la cançó és mèrit de Estel Villaronga i el seu violí.

‘Jo soc El Cosmos’ és una adaptació de la cançó ‘I am the Cosmos’ de Chris Bell. ‘Bang Bang’ és una versió de la cançó de Sonny Bono.

La meravellosa veu de Mia Salazar és la que m’acompanya. A ‘Chinese Ink & Bamboo Sticks’ em va ajudar moltíssim Roger Gascon, baix, veus i mil percusions!

Mil gràcies a tots per la vostra generositat!

Séda Índia e.p.

CD (2012) Autoeditat. Séda ÍndiaJo soc el CosmosOblidar-me de tu i Cançó de Bressol.

Roger Gascon fa segones veus, percussions, melòdia i baix; Juanjo Vidal, slide guitar; Estel Villaronga, segones veus a ‘Seda Índia’.

Enregistrat als estudis TeulaFlor i DustyRoad per Joan E Castells i Magí Batalla, que també ha mesclat i masteritzat totes les cançons.

Música i lletra: Joan E Castells.

‘Jo soc el Cosmos’ és una adaptació de la cançó de Chris Bell ‘I am the Cosmos’.

L’artwork és a càrrec de MariaDiamantes & Marc Pallarés.

The Black Bird Daisy e.p.

CD (2011) Autoeditat.

Blackbird DaisyAbout YouVelvet i Goodnight.

Enregistrat als estudis SoldeSants de Barcelona (maig de 2011).

Mesclat per Magí Batalla l’estiu de 2011 a Sant Sadurní d’Anoia.

Luis Bestard, bateria; Alberto Pérez, contrabaix; Mia Salazar, veus maques. Joan Castells toca guitarres i canta, i a més fa moltes més coses.

Disseny i pintura: Paula Bonet.

Música i lletra: Joan Castells.

Loveshines Firefly

CD (2008) Manlay Recordings.

Faster. Empty. Christmas Tree. People in Love. Sixteen. Just Enough. Seeds. Blackmail at night. Snowfall Spring. Flatspin.

Enregistrat per Michael Mesquida i Joan Castells als estudis TeulaFlor.

Mesclat per Antoni Noguera (Los Valendas/Cosmic Blend Studios) i Joan Castells.

Masteritzat per Francisco Albéniz (La Busqueda).

Disseny coberta: Gerard Armengol.

Música i lletra: Joan Castells.