Petit

Cicles, una compilació de clàssics i rareses

portada_definitiva_circles
Debutar a Portugal es mereix una reedició de clàssics i amb un embolcall de luxe. Per això, hem preparat una col·lecció de 12 cançons, algunes del Loveshines Firefly, algunes del The Blackbird Daisy EP, una amb lletra de la poetesa Maria Cabrera -la misteriosa ‘Postcard from the West’ acaronada pel violí d’Estel Villaronga i inclosa al single The·Ir Poems- tot el Seda índia i una versió del clàssic de Sonny and Cher ‘Bang bang (he shot me down)’ amb l’avellutada veu de Mia Salazar.
A més, sabieu que ‘Seda índia’ va neixer d’una cançó en anglès? Mirau, mirau. La participació de Roger Gascon als coros i mil renouets és magica!
I com no podia ser d’altra forma, l’embolcall havia de resultar únic, especial, històric un cop més. Així, la generosa i fantàstica artista Lara Costafreda ha estat l’encarregada d’il·lustrar i dissenyar un paquet preciós.
Si el voleu a la vostra col·lecció, ja ho sabeu. El podreu comprar als concerts en format físic amb funda de cartró o en digital al bandcamp a preu reduït.

 


Comments are closed.

Language

Newsletter


  •  

    Media